Orthodox Pasen in Griekenland

Nieuwe reis 2020: Orthodox Pasen in Griekenland! www.makorreizen.nl
In april 2019 heb ik een bijzondere reis geleid naar Griekenland: Grieks Orthodox Pasen: Het was een afwisselende reis waarin we kloosters en kerken bezochten, de plaatselijke gebruiken en kleurrijke tradities in de Goede Week meemaakten en ook kennis maakten met het dagelijkse leven in een klein Grieks bergdorpje. In de voetsporen van Paulus beklommen we de Areopagus en de Acropolis in Athene en bezochten we de Agora in Korinthe, we bezochten de Meteorenkloosters in Kalambaka en genoten van de prachtige vergezichten in het Pindosgebergte. Een reis die je bij blijft!!

Om ook u een kans te geven dit Griekse Paasfeest mee te beleven en bovendien kennis te maken met de tradities van de Orthodoxe Kerk, de geschiedenis, de cultuur en de prachtige natuur van het Griekse vasteland, zijn er vergevorderde plannen om deze reis ook volgend jaar te laten plaatsvinden: van 15 t/m 22 april 2020 hoop ik opnieuw deze reis te begeleiden.

Mocht u, mocht jij, belangstelling hebben? Op zaterdag 16 november a.s. vanaf 14.00 uur zal de presentatie van de reis Grieks Orthodox Pasen 2020 plaatsvinden in kerk De Morgenster, Papendrecht. Misschien een idee om die datum alvast in uw agenda te schrijven?
En mocht u informatie willen hebben over deze reis dat kan natuurlijk altijd via een mailtje naar thea.bouwman@kpnmail.nl of naar info@makorreizen.nl. Van harte welkom!
Programma 8 daagse groepsreis Orthodox Pasen 15.04.2020
Programma 8 daagse groepsreis Orthodox Pasen 15.04.2020